Colectia 2017

Mireasa Freya își dorește să arate spectaculos, să vorbească despre sine prin forme și materiale senzuale, să fie personajul principal într-o poveste specială.

În realizarea fiecărei piese din această colecție am mixat pasiune, rafinament, eleganță și senzualitate, aducând astfel un strop de autenticitate și glamour în povestea fiecărei mirese.

Colecția Freya 2017 folosește combinații de materiale fluide, precum tulle, mătase, chiffon ,combinate cu detalii couture, sau texturi mai rigide precum organza, tafta combinate cu broderii și dantele fine, precum și cu aplicații de cristale și aplicații florale 3D.

Colecția Freya 2017 aduce în prim plan un mix de rochii și accesorii pentru mirese adaptate stilului și personalității fiecărei femei: modele romantice, rochii de mireasă tip prințesă și chiar rochii de mireasă în stil boho.

Piesele acestei colecții pornesc de la minimalismul prețios cu un aer boem la suprapuneri ce oferă volum rochiilor de mireasă, până la trenele lungi și detașabile.

Prin urmare, în orice tipar s-ar încadra, miresele acestui an cu siguranță își vor găsi rochia mult visată la Freya Wedding.

Made with ❤,
Freya