Cu cât timp înainte de nuntă să-mi aleg rochia?

Haideți fetelor să fim sincere și să recunoaștem că ne imaginăm rochia de mireasă încă de când eram mici. Bineînțeles că pe parcursul anilor, modelul inițial și-a mai schimbat forma dar și acum când scriu, îmi imaginez cum va fi rochia mea.:)) Poate unul dintre cele mai importante lucruri de organizat la nuntă este alegerea rochiei de mireasă.

Așadar acest proces trebuie să primească întâietate în lista TO DO a agendei miresei, că doar e nuntă noastră, nu? Am primit de multe ori întrebarea: cu cât timp înainte trebuie să-mi aleg rochia? Bineînțeles că acest lucru depinde foarte mult de organizarea fiecărei mirese.

În showroom-ul Freya te așteptăm într-un cadru intim, fiecare mireasă având libertatea de a încerca câte rochii dorește în așa fel încât să ajungă la rochia de mireasă mult visată. Pentru ca toate ajustările să fie făcute la timp și rochia să fie impecabilă pentru ziua cea mare, ar trebui să alegi rochia de mireasă cu cel puțin o lună, o lună și jumătate înainte de nuntă.

Astfel rochia ta ajunge în condiții ireprosabile înainte de fericitul eveniment. Bineînțeles că alegerea rochiei mai devreme de o lună și  jumătate, nu este o problemă. Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

Dar dacă ești nerăbdătoare, iti recomandam să începi căutările cât mai repede, astel incat sa fii liniștită și să te poți ocupa de celelalte lucruri necesare pentru nuntă.

Sperăm că ți-am fost de ajutor și te așteptăm să pătrunzi în universul Freya, made with love!