Freya Wedding - Rochii de mireasa Timisoara

Showroom-ul Freya Timișoara

Freya Wedding și-a deschis porțile în toamna anului 2016. Piața de nunți din Timișoara avea nevoie de un aer proaspăt și de un nou concept. Împreună cu Marmuse Athelier (www.marmuse.ro) am creat un concept nou, un show-room unde clientele să beneficieze de intimitate, styling personalizat, precum și de gama largă de produse: de la rochii de mireasă, voaluri, halate personalizate, jartiere, accesorii de păr, la rochii de cununie civilă, rochii de domnișoare de onoare, până la variate invitații de nuntă realizate de Sense of Color (www.senseofcolor.ro).

Toate simțurile ți se activează când pășești în universul Freya… miros de cafea, muzică ambientală, styling personalizat, fiecare mireasă primind consultanță în alegerea modelului, a materialelor precum și în privință accesoriilor. Toate acestea creează spațiul perfect în care să-ți alegi rochia de mireasă mult visată.

Fă-ți o programare, lasă-te sedusă și pășește în show-room-ul Freya Wedding.

Te astepam cu drag,

Made with ❤,
Freya

Freya Wedding - Rochii de mireasa TimisoaraFreya Wedding - Rochii de mireasa TimisoaraFreya Wedding - Rochii de mireasa TimisoaraFreya Wedding - Rochii de mireasa TimisoaraFreya Wedding - Rochii de mireasa TimisoaraFreya Wedding - Rochii de mireasa TimisoaraFreya Wedding - Rochii de mireasa TimisoaraFreya Wedding - Rochii de mireasa TimisoaraFreya Wedding - Rochii de mireasa TimisoaraFreya Wedding - Rochii de mireasa TimisoaraFreya Wedding - Rochii de mireasa Timisoara